Порноактриса обяви, че е била заплашвана, за да мълчи за

...
Порноактриса обяви, че е била заплашвана, за да мълчи за
Коментари Харесай

Порнозвезда заплашвана, за да мълчи за връзката си с Тръмп

Порноактриса разгласи, че е била заплашвана, с цел да мълчи за връзката си с Доналд Тръмп преди той да стане президент на Съединени американски щати.

Сторми Даниълс (истинското ѝ име е Стефани Клифърд) - актриса и режисьор - описа в тв изявление за CBS, че през 2011 година е била застрашена и предизвестена да мълчи. Инцидентът станал на паркинг, а Даниълс била с детето си, съобщи Ройтерс.

По-рано Клифърд е заявявала, че преди изборите през 2016 година ѝ били препоръчани 130 хиляди $, с цел да си мълчи.

Клифърд отивала на фитнес с детето си в Лас Вегас, когато я доближил чужд мъж. " Той пристигна до мен и ми сподели: " Остави Тръмп на мира. Забрави тази история ". След това се навел, погледнал дъщеря ѝ и споделил: " Това е хубаво малко момиченце. Ще е срамотия, в случай че се случи нещо с майка му ", след което си тръгнал, споделя актрисата.

Даниълс споделя, че имала единствено един път интимна среща с Тръмп - през юли 2006 година, само че двамата останали във връзка към година.

Тя заведе дело против президента на 6 март, защото съобщи, че в никакъв случай не е подписвала съглашение да мълчи за интимна връзка сред тях. Но някогашният ѝ юрист и някогашният ѝ бизнес сътрудник са оказали напън да подпише заявления, с които да отхвърли, че е имала връзка с Тръмп, показва ДПА. Тези заявления бяха оповестени от юрист на Тръмп като доказателство, че такава връзка не е съществувала, отбелязва ДПА.

Белият дом не отговори на настояванията на публицисти за коментар след излъчването на изявлението, прибавя Ройтерс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР