Поривите му са достигнали до 80 километра в часСилният пулсиращ

...
Поривите му са достигнали до 80 километра в часСилният пулсиращ
Коментари Харесай

Бурен вятър разкъса 140-метров трибагреник в Сливен

Поривите му са достигнали до 80 километра в час

Силният пулсиращ вятър в Сливен, който доближи до 80 километра в час, раздра 140-метровият народен трикольор, който от няколко години се слага в центъра на града преди националния празник - Трети март. Пожарникари и локална компания се включиха в демонтажа и прибиране на знамето, осведоми.

Заместник-кметът Камен Костов разяснява, че флагът е бил раздран на няколко места и се смъква, с цел да се обезпечи сигурността на преминаващите жители и коли.

"Вече ще преценим за идващите години по какъв начин тъкмо да го вършим. Иначе доста ни харесва като украса, само че се оказва, че при сливенския вятър не е доста положително решение. На този стадий това същото (знаме б.а.) не може да се употребява, само че и не е удачно решение защото виждаме, че огромна е площта и става огромно натоварване върху носещата структура ", уточни Костов.

В пет села – Бяла, Новачево, Градско, Стара река и Глушник спешни екипи отстраняват вреди по електропреносната мрежа, оповестиха от общината. Заради формираната към 70 см. снежна завивка в планината краткотрайно е затворен пътя Чуката - Меча поляна - връх Българка - село Раково.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР