Поредно кърваво и смъртоносно лято по българските пътища. Макар броят

...
Поредно кърваво и смъртоносно лято по българските пътища. Макар броят
Коментари Харесай

Кърваво лято по пътищата. Всеки ден по двама загинали и над 10 ранени


Поредно кърваво и смъртоносно лято по българските пътища. Макар броят на злополуките да е намалял по отношение на предходната година, броят на жертвите и ранените по пътищата продължава да е голям. А при на всяко ПТП се пада по един умрял и един ранен.

Още по-черна наподобява статистиката, когато се погледна от различен ъгъл. За трите минали отпускарски месеца у нас са станали 2075 автомобилни произшествия, оповестяват от Главна дирекция " Национална полиция " пред Нова телевизия. Общо при въпросните ПТП-та са починали 184 души. В същото време ранените са повече от 2000. Простата сметка демонстрира, че всеки ден през миналото лято по българските пътища са умирали по двама души. А всекидневно е имало и по повече от 10-има ранени.

Август, по традиция, е най-активният месец за лятна почивка с почивки и екскурзии, надлежно и с най-вече пътувания. Затова и от години тогава се регистрират най-вече произшествия. Показателното за сериозното състояние със смъртността по българските пътища е, че единствено през 4 от 31 дни на предишния месец у нас не е бил регистриран нито един случай със умрял в злополука човек.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР