Поредно грубо засичане в кръгово кръстовище във Варна. Само преди

...
Поредно грубо засичане в кръгово кръстовище във Варна. Само преди
Коментари Харесай

Във Варна така си карат - засичат коли в кръгови кръстовища ВИДЕО

Поредно жестоко засичане в кръгово кръстовище във Варна. Само преди дни ви разказахме за сходна обстановка в морската ни столица.

Сега, обстановката е сходна, като че ли е станало хронично. Шофьор, който се движи в дясна лента, с желание да излезе отдясно, е засечен от колата вляво. По този метод, мъжът е заставен да понижи скоростта и съвсем да спре, с цел да не се стигне да конфликт.

" Оказа се, че отиваме на едно и също място. Когато го попитах няма ли да се извини, сподели защо. Викам за кръговото. Не знаеш ли по какъв начин се минава през кръгово? Вика знам, давам си мигач и минавам вдясно. Е, аз мигач не виждам, но индивида си е прав, минава вдясно, " написа пострадалият.

" За страдание 90% от водачите във Варна по този начин карат, както и потреблението на мигач за изменяне на посоката на придвижването съвсем никой не употребява. Кръговите на крайезерния път са супер дребни с дупки в средата или с изчезнали шахти постоянно, кой знае какъв брой е икономисано от плана материал, " отвърна варненец.

" В дребните кръгови в никакъв случай не карам паралелно до друга кола, с цел да избегна сходни обстановки, " разяснява мъж.

" Един подобен като му направих физиономия и ми прави знак, че бил дал мигач, сиреч е с преимущество, " написа жена.

Цялата преживелица е запечатана от видеорегистратора на транспортното средство.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кадри: Biser Dimitrov
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР