Поредният иновативен проект е на път да се реализира в

...
Поредният иновативен проект е на път да се реализира в
Коментари Харесай

Изграждат мини голф парк в Стамболийски

Поредният новаторски план е на път да се осъществя в община Стамболийски. В началото на февруари бе даден стартът на строителните действия по създаване на един неповторим мини-голф парк. Това ще е първото в региона мини голф игрище за дребни и огромни, което ще е гратис, както са безвъзмездни общинският превоз и Детският център.

„ Без блян, няма развиване, няма напредък. Прогресът не е заблуда – той се случва всекидневно в нашата община. Щастлив съм, че още един план към този момент се извършва “, разяснява кметът Георги Мараджиев. По думите му съгласно плана се планува игралните полета да бъдат два типа, като всяко  игрално поле ще се състои от армирана бетонова настилка върху трамбована баластра, окрайчена с бордюри и покрита с изкуствена трева. Макетите, които ще се разположат на терена ще бъдат три типа, надлежно тигрова глава, костенурка и крокодил. Предвидено е също построяването на площадка за отдих, на която ще бъдат инсталирани пейки. Ще бъдат ситуирани плочници и алпинеуми, свободно сред оборудванията, тъй че да обезпечават връзка сред тях и приятна атмосфера за игра на игрището за голф.



„ Аз и екипът ми се стремим да бъдем новатори, да бъдем съвременни и както доста пъти съм казвал, за мен най-важния капитал са хората и всяка моя активност като кмет е обвързвана с работа в интерес на хората! “, акцентира още Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР