Поредната жертва на домашното насилие у нас - жена -

...
Поредната жертва на домашното насилие у нас - жена -
Коментари Харесай

Клането в Перник остави две деца без майка

Поредната жертва на домашното принуждение у нас - жена - е на 43 години. Убийството е осъществено в Перник. Задържан е брачният партньор на жертвата, против който към този момент е била издадена ограничаваща заповед, напомня bTV.

Трагедията се е разиграла в най-големия квартал в града „ Изток “. Димитър Димитров е предизвикал гибелта на брачната половинка си Анита Димитрова. По първична информация това се е случило посредством намушкване с нож.

Семейството има две деца, които остават на процедура сираци с мъртва майка и татко, който ще лежи години в пандиза.

Окръжна прокуратура – Перник притегли в качеството на обвинен Димитър Д. – Мите Миньорецо (на 41 години) по досъдебно произвеждане, формирано за осъществено закононарушение по член 115 от Наказателен кодекс – съзнателно ликвидиране. На този стадий от следствието е открито, че на 29.04.2023 година в гр. Перник Д.Д. предизвикал гибелта на брачната половинка си А. Д.

Мястото на случая е обследвано. Предстои аутопсия на тялото на жертвата.

„ За страдание това е огромна битова покруса, приключила с съдбовен край – убийството на наша млада съгражданка. След малко има брифинг на прокуратурата и полицията по тази тематика. Те ще изнесат и главната информация “, изясни Мартин Жлябинков, който е секретар на община Перник.

Той изясни, че съседите са извънредно обезпокоени от случилото се. Децата все още са при баба си и дядо си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР