Поредната гонка на нелегални мигранти, този път в Бургас, приключи

...
Поредната гонка на нелегални мигранти, този път в Бургас, приключи
Коментари Харесай

Две бременни бежанки и дете са в болница след гонка с полицаи в Бургас

Поредната гонка на незаконни мигранти, този път в Бургас, завърши с 28 арестувани бежанци, две ранени бременни дами и дете, както и афганистанец, който карал буса, в който били транспортирани чужденците.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1236
По данни на полицията  в 16.01ч. в дежурната на ОДМВР Бургас е постъпил сигнал от дежурната на ГПУ Бургас за автомобил " Мерцедес Вито " със софийска регистрация, който не спрял на сигнал, подаден със стоп-палка на контролно-пропусквателен пункт Пода в посока Бургас.

“Мерцедесът ” е засечен в региона на пътен възел " Трапезица " - там, където преди година рейс с мигранти умъртви двама служители на реда. След като бусът навлязъл в глуха улица в к-с " Братя Миладинови ", до бл. 47, е спрян от полицейските екипи, оповестява 24 часа.

Водачът и пасажерите са арестувани, като е открито, че мерцедесът е ръководен от 28 - годишен афганистански жител.

С автомобила се придвижвали общо 28 лица незаконни мигранти, от които 12 мъже, 7 дами и 9 деца на друга възраст. Две от дамите били в напреднала бременност. Те са прегледани от екип на Спешна помощ и откарани в УМБАЛ Бургас. Настанени са в отделението по гинекология.

Заедно с тях е настанено и едно дете - щерка на една от бременните дами. По случая е Образувано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР