Поредната детска футболна приказка, „разказана“ в Бяла съвместно от Сдружение

...
Поредната детска футболна приказка, „разказана“ в Бяла съвместно от Сдружение
Коментари Харесай

„Черно-синята“ детска футболна приказка в Бяла приключи, Интер отново вдъхнови над 110 деца у нас

Поредната детска футболна приказка, „ разказана “ в Бяла взаимно от Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ и Община Бяла, към този момент завърши. В рамките на шест дни – сред 30 юли и 4 август, 110 деца от цялата страна и чужбина, в това число Италия, Германия, Чехия, Франция, Русия и Беларус, взеха присъединяване във втория Inter Academy Camp Bulgaria. След своя извънредно сполучлив първи детски футболен лагер у нас, „ нерадзурите “ се завърнаха това лято на родна земя, с цел да потопят още веднъж в магията си гениите на възраст сред 5 и 17 години.
 @@@
Масимо Теренцио, Салваторе Бениамино, Франческо Николи, Андреа Калигара и Габриеле Дзанон, за който това бе второ идване в Бяла, бяха представителите на Inter Academy Camp, които предадоха своите познания на участниците, измежду които се отличаваха и шест смели девойки. От българска страна пък екипът още веднъж бе на извънредно равнище, откакто за втора поредна година в него влязоха досегашният помощник на Ивайло Петев в саудитския Ал-Кадисия Емануел Луканов, шефът на ДЮШ на Черно море Калоян Георгиев, селекционерът на националния тим на България за девойки до 17 година и участник на Евро 2019 Троян Радулов, треньорите от „ РД Спорт “ (София) Александър Капитански и Станислав Антонов и представителят на „ Национал “ Ганчо Проданов.

Освен на двуразовите тренировки, всички участници в Inter Academy Camp Bulgaria 2019 имаха опцията да се насладят на богато наситена със събития стратегия, занимателни игри, смях в басейна, детско празненство, както и голям брой изненади и награди, обезпечени от спонсорите и сътрудниците на събитието. Още в първия ден, по време на лекцията за историята на Интер, децата за втора поредна година получиха специфичен подарък от формалния фенклуб на „ нерадзурите “ в България. От втория ден нататък пък всички имаха опцията да се включат в шампионата по PES 2020 и в играта на Nike, да посетят Античната цитадела в Бяла и зоокъта в Горица.
 @@@
По време на формалното закриване всеки един от участниците получи специфичен документ за присъединяване си в кампа, както и сувенир на Интер, обезпечен от представителя на „ нерадзурите “, дошъл особено за церемонията по закриването – Пиетро Да Кас. Големите спечелили във всяка една от проведените игри пък получиха паметен и скъп подарък – фланелка на Интер с персоналния подпис на най-голямата клубна легенда и сегашен вицепрезидент - Хавиер Санети. Благодарение на напъните на 18-кратния първенец на Италия, Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, Община Бяла и всички спонсори и сътрудници на събитието най-хубавите участници в кампа ще имат неповторимата опция наесен да бъдат част от Inter Academy Experience.

Миналогодишните спечелили имаха шанса да посетят централата на Интер в Милано, да се срещнат от близко с историята на „ нерадзурите “ и извоюваните от тях голям брой титли, да изгледат онлайн дербито Интер – Милан (4:3) в Примаверата, да стъпят на митичния „ Сан Сиро “, да влязат в съблекалнята на домакините малко преди първия съдийски сигнал, да изгледат онлайн дуел от Серия „ А “, а след неговия край да се срещнат персонално със звездите на италианския гранд.

 @@@
Припомняме, че при започване на предходната година, с цел да разгласи официало съдействието сред Inter Academy Camp и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, на особено посещаване у нас бе персонално техническият шеф на Inter Academy господин Марко Монти. Бившият футболист на Интер, Лацио и Аталанта не скри задоволството си от предоставените от Община Бяла и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ условия, а за високата оценка на проведения първи подготвителен лагер на Интер у нас приказва фактът за бързо удълженото съдействие сред двете страни.

Повече информация за кампа можете да получите на формалния уебсайт на Inter Academy Camp Bulgaria - http://interacademycamp.bg или на Facebook-страницата https://www.facebook.com/intercampbulgaria/.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР