Поредна вандалска проява в Стара Загора беше установена от служители

...
Поредна вандалска проява в Стара Загора беше установена от служители
Коментари Харесай

Вандали потрошиха дюза на шадравана в парк „Пети октомври“

Поредна вандалска демонстрация в Стара Загора беше открита от чиновници на звено „ Озеленяване и комунални действия “. Посегателството е осъществено върху фамозния от предишното и обичан на старозагорци фонтан с фонтаните в централния градски парк „ Пети октомври “.

„ Наранена е хироизолация и е счупена дюза, част от системата за работа на водното оборудване. Вече се прави ремонт и замяна на развалените и засегнати елементи. Веднага след привършване на дейностите по премахване на неизправностите, водната атракция ще бъде почистена и въведена в употреба.

През горещите летни дни фонтаните разпръскват прохлада и носят приятни страсти на жителите и гостите на града. Мястото е обичано на дребни и огромни, за игра, почивка и приятни срещи.

Ежедневно общинските чиновници се натъкват на образци на вандалски прояви към общественото имущество. Oбщинa Cтapa Зaгopa пpизoвaвa жителите и гостите на града дa пазят и да демонстрират нeтъpпимocт ĸъм всички хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa дeнoнoщния Гopeщ тeлeфoн - 0800 157 37 или нa тeл. 112.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР