Поредна нередност в социалните услуги. Този път действието се развива

...
Поредна нередност в социалните услуги. Този път действието се развива
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Шокираща безотговорност почти не уби жена в чирпанско село

Поредна неправда в обществените услуги. Този път действието се развива в община Братя Даскалови и по-специално в село Черна гора.

Роднини на стара жена проплакаха пред БЛИЦ и разкриха безобразието на службите там.

"Сестра ми би трябвало да получава храна от обществените. Те обаче безусловно хвърлят понякога купичка пред къщата й и бягат. 6 дни тя не е докосвала храната си, само че никой даже не е почукал и не е ревизирал дали тя е добре ", поде смутена читателка на БЛИЦ поискала анонимност.

85-годишната жена е открита от доктор в безпомощно положение. "Можеше да е мъртва, даже не ми се мисли какво щеше да се случи, в случай че докторът не беше отишъл на инспекция след молбата ми. Тези хора от обществените просто отбиват номера за пари и изобщо не се интересуват от хората, които са в потребност ", възмутено споделя читателката ни.

Тя е решила да откаже да заплати следователно за "услугите ", само че незабавно е срещнала недодялан звук и закани, че въпреки и дребна, сумата ще бъде взета със мощ и със арбитър реализатор.

"Помолих да приказвам с шефа на служителката, която ме заплаши. Тя отхвърли да ме свърже. Каза да се оправям и да си намеря телефона на кмета ", приключва възмутената жена. Тя е признателна, че сестра й е жива, само че е шокирана от безотговорното държание на институциите.

"Недай си Боже човек да опре до тях ", приключва тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР