Поредна мръснишка история осветлена от Narod.bg – с парите, изработени

...
Поредна мръснишка история осветлена от Narod.bg – с парите, изработени
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Инвалиди плащат кампанията на четирима ПП кметове и шеф на НАП

Поредна мръснишка история осветлена от Narod.bg – с парите, направени от хора в неравностойно състояние, се финансира предизборната акция на четирима кметове от пропадащата „ Продължаваме промяната “ в област Добрич плюс назначението на нов началник на Национална агенция за приходите, разкри единствено пред Narod.bg осведомен с бруталната подигравка.

Всъщност, трудово-производителна кооперация за инвалиди „ Мир “ ще се окаже спонсор №1 на предизборните неистини на четирима кметове и шефа на Национална агенция за приходите в Добрич, а към пакета услуги върви и основен юрист на общината, нервозен е информаторът ни.

Безпардонно Боряна Георгиева, щерка на остарелия болшевик Кольо Георгиев, някогашен ръководител на Комисията „ Кушлев “, след това на данъчното и ликвидатор на ТПК „ Мир “, прави следващи напъни за началник на Национална агенция за приходите, до момента в който мъжът й се бута за… кмет на регионалния град.

Реклама

Цялата фамилна завера щяла да мине през пропадащата „ Продължаваме промяната “, тъй като в изконно аления Добрич Българска социалистическа партия не била настояща.

И ето къде е разковничето – бащата на напористата дъщеря Боряна е болшевик от кариерата с досие в Държавна сигурност Добрич и участник във Възродителния развой, който от 2015 година се натиска… за началник на Национална агенция за приходите –Добрич. Демек, в случай че не бащата, най-малко щерката да яхне Националната организация за приход…

Следва продължение единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР