Поредна голяма изненада ни поднася времето през новата седмица. Очакваното

...
Поредна голяма изненада ни поднася времето през новата седмица. Очакваното
Коментари Харесай

Времето пак се обръща. Голяма изненада през новата седмица

Поредна огромна изненада ни сервира времето през новата седмица. Очакваното захлаждане са отсрочва. Идват чудесни пролетни дни с високи са сезона температури.

През нощта ще бъде най-вече ясно и на доста места в котловините от Западна България утринните температури ще са негативни, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Почти безшумно време, с минимални температури сред минус 3 и 2°, в София – към минус 2°.

В понеделник ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Максималните температури ще са сред 11° и 16°, в София – към 11°.

Над Черноморието ще бъде слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще се появи слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°, температурата на морската вода е 8° – 9°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – до мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра – към минус 1°.

Във вторник ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Минималните температури ще се задържат без основна смяна – сред минус 3° и 2°, а дневните ще се покачат и оптималните ще са сред 15° и 20°.

В сряда облачността ще се усили и от запад ще стартират превалявания от дъжд. Температурите в по-голямата част от страната ще са към момента високи, оптималните – сред 12° и 17°, само че по-късно денем, с насочване напразно от северозапад, ще става студено. До вечерта ще завали и в източните региони.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР