Поредна драма се разиграва в кралското семейство. Привидното щастие, настанило

...
Поредна драма се разиграва в кралското семейство. Привидното щастие, настанило
Коментари Харесай

Тежка драма и брутална караница тлее от години в кралското семейство, ще последва ли нещо по-страшно?

Поредна драма се разиграва в кралското семейство. Привидното благополучие, настанило се измежду роялите, в действителност не е нищо друго с изключение на опит да се прикрият жестоки спорове и злост. Оказва се, че от години измежду тях тлее още един спор, написа jenata.blitz.bg.

``
реклама

Доста постоянно ви разкриваме за разнообразни спорове измежду роялите на Острова. Оказва се, че има поредна драма в фамилията, а в центъра й са две красиви дами – Кейт Мидълтън и Камила. Едната е забила същински нож в гърба на другата, а това и до ден сегашен въздейства на връзката им.



Кейт и Камила имат много напрегнати връзки, които се стремят да не демонстрират обществено. Известно е, че Мидълтън е много уязвима и се наскърбява доста елементарно Сега ще ви разкажем каква е повода двете дами да са в борба, а вие сами ще прецените дали е дребнаво или не.

Кейт се среща с принц Уилям отдавна – към 10 години. Първоначално връзката им може да се назова напряко идеална. През 2010 влюбените обаче имаха много проблеми и последва разлъка за няколко месеца. По време на нея, те осъзнаха, че не могат един без различен.

Къде обаче е Камила в цялата картинка? Факт е, че точно тя е повлияла на кавгата сред Кейт и Уилям. Камила непрестанно е говорила на принца, че Мидълтън не е на равнището му, а на него му би трябвало доста по-различно момиче. Тя непрекъснато е навирала в очите на Уилям неприятните черти на избраницата му. В един миг принцът в действителност се занислил дали въпреки всичко Камила не му приказва истини и тъкмо това му съмнение довело до раздялата му с бъдещата херцогиня на Кеймбридж.

Въпреки че влюбените се събрали и към този момент имат три прелестни дечица, Кейт към момента не може да не помни удара, който Камила й нанесла. Особено засегната се чувствала точно от обстоятелството, че тя се държала повече от прелестно с мащехата на мъжа си и по никакъв метод не мислела, че е заслужила сходно отношение. Именно това е повода сега Мидълтун да страни от Камила и да не й има вяра.

Защо обаче Камила е направила това? Факт е, че всички бяха безусловно очаровани от Кейт, а самата Камила не се славеше с изключително добра известност. Британците не можеха да простят обстоятелството, че тя унищожи връзката сред принцеса Даяна и принц Чарлз. Така Камила е решила да оскърби съвършената Мидълтън, като се взира във всичките й дефекти и преувеличава разнообразни обстановки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: