Поредна драма назрява в кралското семейство. Явно британската фамилия няма

...
Поредна драма назрява в кралското семейство. Явно британската фамилия няма
Коментари Харесай

Кралицата готви нов тежък удар по Хари и Меган след загубата на бебето

Поредна драма назрява в кралското семейство. Явно английската фамилия няма да се сплоти макар тежката загуба, която самата Меган Маркъл оповести преди дни.

Съпругата на принц Хари призна в трагично послание, че е изгубила второто си дете, до момента в който се е грижела за първото – дребният принц Арчи. Бившата актриса призна, че е била унищожена и разкри какво е сторил брачният партньор ѝ в първите минути след загубата.

Междувременно кралското семейство не реагира по никакъв метод и не пожела да разяснява новината, само че съгласно близки до кралските особи, всички са потънали в тъга и загубата на дете е заздравила влошилите се връзки сред Хари и брат му принц Уилям.

Нещата за миг започнаха да наподобяват добре и драмата около напускането на Хари и Меган на Англия мина на заден декор, само че това явно е било просто видимо. Към днешна дата обстановката наподобява още по-зле и от преди, а Елизабет II демонстрира, че може да забавя, само че не не помни своето наказване.

Експерти предвиждат утежняване на връзките сред принц Хари и английското кралско семейство до края на месец март 2021 година.

Историкът Ана Уайтлок се съмнява, че различен процес като цяло е бил вероятен след заминаването за Съединени американски щати на младата двойка. Тя обърна внимание и на обстоятелството, че постът, който до неотдавна заемаше Хари - капитан на Кралската морска пехота, към този момент е препоръчан на брат му Уилям.

Според нея това демонстрира, че кралското семейство не чака от Хари да се върне във Англия. Историчката смята, че е мощно евентуално по време на разговора, който е плануван през март 2021 година да се стигне до там, че на двойката да бъдат неразрешени избрани медийни планове.

Писателят Робърт Лейси има вяра, че след договарянията Хари и Меган ще изгубят почетните си трофеи Негова и Нейно кралско височество. Освен това най-вероятно няма да имат право към този момент да се титулуват като херцог и херцогиня на Съсекс.

„ Очевидно е, че в случай че при предоговарянето на изискванията през март се стигне до заключението, че Хари и Меган към този момент не могат да останат работещи кралски особи, те ще би трябвало да се разделят с купите си и званието Негово и Нейно кралско височество”, акцентира той.

Робърт Лейси е английски историк, създател на биографията на Елизабет II и книгата „ Войната на братята”, в която се споделя за спора сред Хари и Уилям. Той е считан за специалист по делата на кралското семейство. Той бе и историческият съветник за телевизионният сериал „ Короната”, който хроникира живота на английската кралица.

Припомняме, че от 1 април принц Хари и Меган Маркъл престанаха да извършват отговорностите си на членове на английското кралско семейство. Те се реалокираха в Съединените американски щати, където живеят и до ден сегашен. През септември Хари и Меган подписаха контракт с Нетфликс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР