Поредна доза дискриминация спрямо руски граждани в България и Германия

...
Поредна доза дискриминация спрямо руски граждани в България и Германия
Коментари Харесай

Скандал! Блокираха сметки на руски граждани в България и Германия!

Поредна доза дискриминация по отношение на съветски жители в България и Германия - те не могат да разполагат със спестените си пари, защото сметките са им блокирани.

Това е следващата глоба против страната на Владимир Путин, който атакува Украйна в края на февруари, а войната продължава към момента. Мнозина страни, членки на Европейския съюз, започнаха разнообразни ограничения против Руската федерация.

Този скандал се развихри в Германия, а хората потърсиха публичност измежду медиите, само че казусът не се раздухва към момента доста. Очаква се скоро да се вдигне звук и у нас, откакто доста хора пропищяха от казуса, станал факт предходната седмица.

" Блокираха немски банкови сметки на елементарни съветски жители, работещи в Германия. Позор! Това не са наказания, а дискриминация и нагла кражба на труда на хората. Започват рискови практики, забравени от 75 години ", разясниха в обществените мрежи съветска жители, живеещи и работещи на територията на Германия от много години.

Оказа се, че съветски лекари, водачи и хора с други специалности са принудени да работят без да имат достъп до парите си.

Очакват се всеобщи искове против Германия, входирани в Европейски съд за човешките права.
ТЕМА преди 22 минути 140 преди 25 минути 246 преди 49 минути 998
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР