Поредицата от промени на календара и насрочването на дербито Ювентус

...
Поредицата от промени на календара и насрочването на дербито Ювентус
Коментари Харесай

Босът на Интер нарече “клоун” президента на Лигата в Италия

Поредицата от промени на календара и насрочването на дербито Ювентус - Интер за 9 март изнерви президента на “нерадзурите” Стивън Жанг. Китайският предприемач атакува остро шефа на Италианската лига Паоло Дал Пино. Той счита, че с това решение се подценяват ограниченията за сигурност около ковид.  Решено: Ювентус против Интер на 9 март
“Ти си най-големият смешник, който съм виждал - изригна Жанг в обществените мрежи. - Играеш си с календара и оставяш здравето на хората на назад във времето. 24 часа? 48 часа? 7 дни? Какво друго? Каква е идната ти стъпка? И ми приказваш за спортменство и почтена игра? Защо въобще не престанеш да предпазваш нашите футболисти и треньори и ги накараш да играят за теб непрекъснато, без спиране? Да, на теб приказвам - Дал Пино. Как не те е позор. Време е да поемеш отговорност. Ние по този начин вършим през 2020 г - всички вършат по този начин, без значение дали си почитател на Интер или Юве, или въобще не си! Моля се да си здрав, тъй като това е най-важното нещо за теб, фамилията ти и нашето общество.”

На Апенините от ден на ден хора се разболяват от COVID-19, което докара до отлагането на шест мача от миналия кръг в Серия “А”. Беше взето решение те да се изиграят през идния уикенд и на 9 март, а плануваните за тогава да се реалокират отсега нататък.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР