Поредица срещи с бизнеса у нас започна , съобщиха от

...
Поредица срещи с бизнеса у нас започна , съобщиха от
Коментари Харесай

ДПС започна срещи с бизнеса, прави пакет от социално-икономически мерки

Поредица срещи с бизнеса у нас стартира, оповестиха от пресцентъра на партията. Лидерът на партията Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, разгласи, че приготвя пакет от социално-икономически ограничения в поддръжка на жителите и бизнеса. За да са оптимално ефикасни ограниченията, управлението на и на парламентарната група стартира работни срещи с работодателските организации и браншовите сдружения.

Първите диалози бяха в четвъртък. Лидерът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, заместник-председателите на Движението Станислав Анастасов  Станислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в държавното управление на Пламен и Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на, евродепутатите от / " Обнови Европа " Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност и Атидже Вели и националният представител Мюмюн Мюмюн се срещнаха с Асоциацията на организациите на българските работодатели, в която членуват АИКБ, КРИБ, БСК и БТПП. Целта на диалога, траял повече от два часа, бе управлението на да чуе проблемите на бизнеса, с цел да излезе с съответни оферти и ограничения за решаването им.

Бюджетът не е антикризисен, като страна закъсняхме с Плана за възобновяване и резистентност, сподели след срещата Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Трябва да въведем нормалност в страната, добави той.

Бизнесът се оплаква, че Планът за възобновяване и резистентност е просрочен, че няма информация за него, тъй като не го е виждал, съобщи и Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на. Планът няма да има отражение върху бизнеса, а по-скоро върху администрацията и върху някои огромни компании, добави той. Третото безпокойство е, че антикризисният пакет е просрочен, акцентира Цонев. Той заяви, че бизнесът упорства обезщетенията за тока да продължат.

организира среща и с представителите на 17 асоциации в земеделската и хранителната промишленост. От придвижването показаха пакета от социално-икономически ограничения в поддръжка на бранша, направен от специалистите на. Предложенията получиха утвърждението на сектора. Според представителите на сектора липсва разговор с изпълнителната власт. 

е в съпротива, само че в случай, че кабинетът не реагира на проблемите на бизнеса, в частност на земеделската промишленост, ние сме длъжни да предложим пакет от социално-икономически ограничения, съобщи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

От 500-те милиона евро, които Европейската комисия разгласи, българските фермери би трябвало да получат 10,6 милиона евро, като към тях могат да се прибавят и национални средства, които да се изплащат като държавни помощи в размер до 200% или малко над 21 млн. евро, сподели евродепутатът Атидже Вели.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР