Пореден звучен шамар и унижение за България, чиято дипломация продължава

...
Пореден звучен шамар и унижение за България, чиято дипломация продължава
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Пореден звучен шамар и унижение за България, чиято дипломация продължава да работи само и единствено за утвърждаване на колониалния ни статут - Топ новини

Пореден гласовит пестник и оскърбление за България, чиято дипломация продължава да работи единствено и само за одобряване на колониалния ни статут!

Република Северна Македония подписа с Европейския съюз първи контракт на „ македонски език “. Това стана при визитата на Урсула фон дер Лайен в Скопие. Председателят на Европейска комисия подписа с югозападната ни съседка съглашение с Фронтекс и съобщи: „ Обещах, че договорът ще бъде на македонски език, наедно с всички останали 24 езици на Европейски Съюз.

Няма подозрение, че македонският език е вашият език и почитаме това “. Междувременно при повдигането на въпроса за измененията в конституцията на РСМ, по отношение на вписването на българското малцинство в нея, Пендаровски с неуважение е декларирал, че това „ не е приоритет “.

Поредното оскърбление за Родината ни, която към този момент се третира от от дълго време надвишилите пълномощията си еврочиновници, като треторазряден район в границите на глобалисткия план Европейски Съюз.

Естествено така наречен „ български “ евродепутати са повече от удовлетворени от престоя си в Брюксел и нямат никакво желание да надигат главица против произвола и тоталното неуважение на българския народен интерес от страна на скандалната председателка на Европейска комисия – Урсула! Нито един не смее да и изиска оставката – нито един! Жалки заплатаджии и подлоги!

Обнадеждаващото в тази обстановка е, че този „ план “, наименуван неизвестно за какво „ съюз “ има ситуационен темперамент и следва развой на дезинтеграция и разпад. Колкото по-бързо, толкоз по-добре за всички европейски нации.

Страхил Ангелов, Facebook

Пореден гласовит пестник и оскърбление за България, чиято дипломация продължава да работи единствено и само за одобряване на…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР