Пореден залп срещу комуникационните стратегии на Продължаваме промяната отправи бившият

...
Пореден залп срещу комуникационните стратегии на Продължаваме промяната отправи бившият
Коментари Харесай

Бившият пиар на ПП изригна: Кой измисли местенето на МОЧА?!

Пореден залп против информационните тактики на Продължаваме промяната насочи някогашният пиар на Кирил Петков и Асен Василев Диана Дамянова. Този път мотив за нейното неодобрение провокира изявлението на Петков, че паметникът на руската войска в центъра на София въпреки всичко няма потребност да се унищожава, а просто да се реалокира: 

" Най-разумно е Паметникът на Съветската войска да бъде изместен, с цел да бъде част от историята, само че да не бъде опустошен “, сподели съпредседателят на Политическа партия пред Би Ти Ви. 

Дамянова обаче подсети, че когато посланията, които се насочат, са вид: " да се харесаш на всички ", резултатът е: не се харесваш на никого: 

Напълно безвъзмездни пр- препоръки To whom it may concern. Конкретно:

Когато под публичен напън даже ББ е стигнал до изказванието за разрушение на паметниците с съветски шмайзер от горната страна, да искаш да ги преместиш е пр-нонсенс, още повече че единствено преди час някогашният ти съдружен сътрудник е нарекъл счупването на " благодарствения " надпис - вероломен акт ", написа Дамянова.

И добави, че по този начин нито левите се успокоявали, нито имало уместно обръщение към десните. 

" Простичка математика. Също да прибавя, че съветските генерали, дето имената им висят на софийските улици, НИЕ доста добре знаем какви са и какво са сторили. Просто по този начин, знаем го от историята ", написа още достоверно Дамянова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР