Пореден случай на побой и . 25-годишен мъж от Ихтиман

...
Пореден случай на побой и . 25-годишен мъж от Ихтиман
Коментари Харесай

Мъж преби жена си с метла и се закани да я убие

Пореден случай на побой и . 25-годишен мъж от Ихтиман е бил притеглен като обвинен за това, че е предизвикал телесна щета и се е заканил с ликвидиране на дамата, с която живее на фамилни начала. Деянието е станало в интервала 11-13 ноември тази година .

Обвиняемият е на 25-години , като към този момент от Районна прокуратура - Самоков оповестяват единствено буквите му - К.Б.

От Прокуратурата прецизират, че в хода на следствието са събрани задоволително доказателства . Те водели точно до това, че мъжът е нанасял удари по главата на женат, както и по тялото й с юмруци, ритници и ръкохватка от метла.
 Жена е с тежка телесна щета след домашно принуждение в София
Жена е с тежка телесна щета след домашно принуждение в София

Извършителят е арестуван и с повдигнато обвиняване

Наред с това действието е било предшествано от редовно физическо и психическо принуждение над потърпевшата .

С дейностите си обвиненият предизвикал на А.А. травматични увреждания - травми и кръвонасядания .

Установено е още, че на 12 ноември в къща в гр. Ихтиман обвиненият се заканил с ликвидиране на дамата , което е могло да възбуди състоятелен боязън у нея за реализирането му.

Предвидено е да бъдат разпитани очевидци по делото . Наред с това към него са приложени медицински документи, протокол за освидетелстване и други писмени доказателства.

Мъжът е осъждан за осъществени умишлени закононарушения от общ темперамент с влезнали в законна мощ присъди - причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение във връзка с същото потърпевшо лице.

Обвиняемият е с неприятни характеристични данни, голям брой криминалистически регистрации, одобрени незаконни привички и е персона с висока степен на социална заплаха.

Понастоящем К.Б. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
 Съдът отхвърли да освободи нападателя на Дебора от ареста
Съдът отхвърли да освободи нападателя на Дебора от ареста

Решението на Окръжен съд - Стара Загора е окончателно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР