Пореден случай на фрапираща агресия над лекар у нас. На

...
Пореден случай на фрапираща агресия над лекар у нас. На
Коментари Харесай

Биха и плюха лекар от Спешното в Сандански

Пореден случай на фрапираща експанзия над доктор у нас. На 23 декември 2019 година към 1:00 часа след среднощ в дежурния кабинет в Сандански стартира да се блъска, тропа и звъни на звънеца. Лекарят отваря, а на вратата стояли трима мъже и една жена.

„ Помолих ги да спрат да блъскат. С нахален звук ме приканиха да премеря кръвното на дамата. Докато я преглеждах усетих шут откъм гърба, след който се озовах в другия завършек на кабинета. Те имаха знания по карате. Аз паднах на земята и те продължиха да ме бият и псуват. Едва съумях да натисна паник бутона “, описа доктор Люсиен Михов пред БТВ.

Побой над доктор от Спешното в Пазарджик

„ Дойдоха от СОТ и следиха безучастно по какъв начин ме бият, без да се намесват, все едно гледат холивудски филм. Аз се молих да извикат полицията. Не извикаха и полиция. Въпреки целия тормоз, съумях да прегледам дамата и да ѝ дам наставления. Помолих я да си каже им ето, с цел да я запиша, а тя избяга. Тръгвайки си нападателите свалили очилата на лекаря и му се изплюли в лицето. Попитах охранителите дали са съумели да запишат номера на колата, само че и това не бяха създали “, показа той.

Михов разясни, че не за първи път става жертва на принуждение, само че в никакъв случай не е било чак толкоз съществено.

След позора и оскърбление, което изживява, лекарят е безапелационен, че ще остане да практикува на село и няма да дава повече наряди.

Шокиращо е, че лекарят е набит на работното си място, което се намира на 15 метра от полицейския сектор.

Случаят е препратен до Районна прокуратура - Сандански.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР