Пореден случай на агресия на пътя. Нападнаха майка и дъщеря

...
Пореден случай на агресия на пътя. Нападнаха майка и дъщеря
Коментари Харесай

Скубане, блъскане по главата и удари: Мъже нападнаха майка и дъщеря в центъра на София!

Пореден случай на експанзия на пътя. Нападнаха майка и щерка й в центъра на София. На 31 август Диляна Янева и 17-годишното й дете са набити на бул. " Витоша ". По думите на пострадалите до физическата разпра се стига, откакто дамата засича на пътя, без да желае, други два автомобила. Пострадалата има документ от Съдебна медицина. Дъщеря й съумява да снима случката.

" Бяхме тръгнали към квартал " Младост ". На Южния парк имаше запушване и сменихме в последния миг маршрута. Нямаше коли зад мен. Единият водач, с който се скарахме, наби спирачки и стартира да ме пита " Какво става, какво правиш? ". После продължи да кара и по-надолу отново наби спирачки, а аз му свирнах. След това се пробвах да го изпреваря, тъй като не желаех да го блъсна откъм гърба. Той криволичеше, с цел да ме засече. Затова минах пред него и пред още една кола. После стопирах на червен светофар. Тогава ме застигнаха и се пробваха да ме извадят от колата. Скубаха ме, блъскаха ме по главата, удряха ми юмруци. Не осъзнах какво се случва дълго време. Дъщеря ми стартира да снима. Шофьорът на едната кола извади ключовете от моята. Когато започнаха да ме удрят, съм изпуснала спирачката и автомобилът потегли напред. Бяхме в потрес ", описа Диляна Янева пред NOVA.

" Излязох от колата. Успях да фотографирам регистрации, лица. Единият мъж стартира да ме удря и искаше да ми вземе телефона. Мама звънна на 112. След няколко секунди стана зелено и двамата просто се качиха в колите си и избягаха ", добави дъщерята.

Диляна Янева разясни, че от 112 са ги питали дали имат потребност от незабавна здравна помощ и са декларирали, че в случай че намерят водачите, ще им се обадят. След няколко дни дамите са извикани в 4-о Районно ръководство за показания.

" В петък бяхме на различаване по фотоси. Разбрахме, че мъжете са арестувани и казусът ще бъде предаден на Прокуратурата ", сподели още дамата.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР