Пореден случай на агресия на пътя е регистриран в София.

...
Пореден случай на агресия на пътя е регистриран в София.
Коментари Харесай

Мъж извади оръжие след забележка за неправилно шофиране

Пореден случай на експанзия на пътя е регистриран в София. Мъж е извадил револвер след забележка за погрешно шофиране, заяви Нова телевизия.

Инцидентът станал в неделя следобяд до светофара на " Цариградско шосе " и " Горубляне ". Димитър Бояджиев и фамилията му се прибирали по автомагистрала „ Тракия “ към столицата.

„ В региона на Ихтиман изпреварвахме колона в лявата лента, движехме се със 140 км/ч. При привършване на изпреварването потеглих да се прибирам в дясната лента, когато видях в огледалото си, че автомобил изпреварва в дясната лента. Затова взех решение да остана в най-лявата лента, с цел да не попреча на неговото придвижване. В момента, в който колата се изравни с мен, стартира да навлиза в моята лента, пробвайки се да ме избута към мантинелата. Аз понижих, пропуснах го и продължих след него с концепцията да заснемем номера му и да подам тъжба “, изясни Бояджиев.

По думите му автомобилът траял да се движи нападателно на пътя.

„ След като продължих да се движа след него, той притискаше и колите пред него. Когато виждаше, че не може да изпревари от ляво, изпреварваше от дясно и даже в спешната лента “, добави той.

След като видял, че автомобилът прави серия от нарушавания, Бояджиев решил да спре своята кола и да беседва с другия водач.

" Слязох да го запитвам за какво заплашва живота на фамилията ми и на другите пътуващи. Зад мен пристигна още една жертва на безразсъдното му шофиране - татко, возещ фамилията си. В момента, в който започнахме да викаме на лидера за какво засича хората по пътя си, той извади револвер, слезе от автомобила и го насочи против нас. Човекът, който беше слязъл с мен, го попита какво прави и му сподели, че е служител на реда. Той му отговори, че също е служител на реда, само че до края по този начин и не се легитимира. Стана блъсканица, брачната половинка ми снимаше. Той прибра оръжието “, описа Бояджиев.

Потърпевшият описа, че е звъннал на 112, които са го пренасочили към Осмо районно полицейско ръководство, където през днешния ден ще подаде тъжба.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР