Пореден скандал, сътворен от Румен Радев и службашите му, излиза

...
Пореден скандал, сътворен от Румен Радев и службашите му, излиза
Коментари Харесай

Бащата на директора на разузнаването шпионирал за РУМНО/ГРУ във Вашингтон през 80-те

Пореден скандал, сътворен от Румен Радев и службашите му, става ясно, написа Zonanews. В средата на юни т.г. служебното държавно управление предложи на президента да издаде укази за освобождението на ръководителя на Държавна организация " Разузнаване " Атанас Атанасов и назначението на негово място на Антоан Гечев.

Новият шеф на ДАР беше зам.-шеф на Служба " Военно разузнаване " до 2019 година, а по-късно боен аташе в Рим. За него не се знае съвсем нищо, само че Zonanews съумя да откри, че няма нищо инцидентно в това предопределение от Румен Радев - инсталираният за президент план на ген. Леонед Решетников. Убедени сме, че информацията и документите, които ще прочетете и видите по-надолу в този разбор, са изцяло незнайни както за болшинството българи, включително политици, по този начин и за безгрижно застаналото зад Радев и креатурите му посолство на Съединени американски щати в България.

 Сегашният шеф на Държавна организация " Разузнаване " се споделя Антоан Любомиров Гечев. Роден е на 13 сетември 1969 година в Ямбол. Презимето и семейството автоматизирано провокират интерес за тези, които сме проучвали дълго и деликатно архивите на комунистическото военно разузнаване Разузнавателно управление на Министерството на нар (РУ-ГЩ) - Любомир Гечев е един от знаковите представители на тази просъветска и доста мракобесна конструкция. Но сериозното проучване на сходна тематика постоянно изисква стопроцентово засичане на информацията. Заехме се с инспекция дали рождената дата на днешния началник на ДАР съответствува с рождената дата на децата на Любомир Гечев - по този начин, както би трябвало да е разказано в Личното дело (ЛД) на този кадрови офицер от Разузнавателно управление на Министерството на нар. И в действителност, бинго - ето автентично клише от ЛД на Любомир Гечев, където ясно се вижда, че Антоан Любомиров Гечев е наследник на Любомир Гечев.


Обобщена кадрова информация на Любомир Гечев, от която се вижда, че днешният началник на Държавна организация Разузнаване е негов наследник      Обобщена кадрова информация на Любомир Гечев, от която се вижда, че днешният началник на Държавна организация Разузнаване е негов наследник
Антоан Гечев произлиза от прокомунистически жанр - дядото и бабата (съответно бащата и майката на Любомир Гечев) са били ятаци на шумкарите, майката е приета за АБПФК след 09.09.44 година Аман от тези кървавочервени семейства, които 33 години след рухването на незаконния болшевишки режим, не престават да са накачени като гирлянди по върховете на специфичните служби на сякаш натовска България.


Родителите на Любомир Гечев-ятаци на шумкарите
А в този момент да забележим с какво се е занимавал Любомир Гечев при започване на 80-те години на предишния век в американската столица - същата, на която службата, ръководена през днешния ден от неговия наследник, би трябвало да е стратегически съдружник. Времето е сурово - късен брежневизъм и застой в Съветите, нашествието в Афганистан, рецесията със заложниците в американското посолство в Техеран. Предстои след година-две Студената война да избухне с невиждана от десетилетия мощ. Точно по това време бащата на днешния шеф на ДАР е бил разузнавач, част от резидентурата под прикритие (РП) на комунистическото военно разузнаване във Вашингтон.


Предложението за изпращането на майор Любомир Гечев на задгранична работа като старши асистент боен аташе във Вашингтон

Предложението за изпращането на майор Любомир Гечев на задгранична работа като старши асистент боен аташе във Вашингтон

Предложението за изпращането на майор Любомир Гечев на задгранична работа като старши асистент боен аташе във Вашингтон
Естествено, от най-висока значимост е партийната му честност и Българска комунистическа партия закваска - ето и партийната характерност, без която никой от тогавашните чиновници на Разузнавателно управление на Министерството на нар не е бил допускан до чуждестранен мандат. После, дано отново Ви приказват за огромните " профита от Разузнавателно управление на Генералния щаб ", които били работили за " националните ползи " на България.[**sorce_name**]

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР