Пореден скандал е сътворил Кирил Петков на плажа на къмпинг

...
Пореден скандал е сътворил Кирил Петков на плажа на къмпинг
Коментари Харесай

Скандално: Кирил Петков псува природозащитници на плаж „Корал“

Пореден скандал е сътворил Кирил Петков на плажа на къмпинг „ Корал “. Това излиза наяве от обява на природозащитника Атанас Русев от фейсбук групата „ Да запазим Корал “.

Русев споделя, че е споделил в очите на Петков, че е изменник и не е направил нищо за природата на България, за пясъчните дюни, за горите и така нататък, а някогашният министър председател му отвърнал, че е капут и дръвник.

Ето какво написа Атанас Русев:  

„ Днес съм удовлетворен, тъй като изпълних гражданския си дълг. На плажа видях кирил петков и отидох, и му споделих в очите, че е ПРЕДАТЕЛ. Че не направи безусловно нищо за Природата на България, за пясъчните дюни, за горите, за това че изпра и стана неделима част от тези, против които протестирахме години наред и наричахме мафия по протестите… На което той отвърна, че съм капут и дръвник. Толкова си може. По-натам няма да възпроизвеждам „ диалога “ с този самозабравил се наглец (под надзора на гардовете му от НСО), само че въобще не мога да проумея по какъв начин сходен в миналото е бил министър председател на България.

В мненията под поста става въпрос, че Кирил Петков е оповестил преди време, че се е отказал от защитата на Народно събрание.

В завързалата се полемика консуматор изяснява, че „ По закона за НСО лицата, заемали длъжностите ръководител на Народното събрание или министър-председател, се пазят до 4 години след освобождението им от служба. През октомври служебният кабинет предложи смяна, с която този период се редуцира, и все пак, Кирил Петков попада в листата със наложително охраняваните лица.

По негови думи – Петков се бил отказал от защита на НСО, само че продължавал да употребява транспорт и водачи на НСО. Шофьорите на НСО са охранители, а не просто водачи. Освен това, на думите на Кирил Петков не може да се има вяра въобще, тъй като е потвърден измамник и изменник. “

По-надолу Атанас Русев изяснява, че преднамерено е попитал гарда дали е от НСО и получил одобрителен отговор:

„ Нарочно попитах гарда дали е от НСО и той сподели ДА, от НСО съм, имаше и още един, със синя тениска, който пристигна от другата страна на 10-на метра. Та този от НСО ме помоли да се махна. По закон му се поставя НСО, като някогашен министър председател. Те си вървят дружно на плаж… “

На въпрос на различен консуматор за какво не ги е снимал, Русев дава отговор:

„ За кво и за чии? Те какви са, че да ги фотографирам? Не съм отишъл там да върша шоу и кавги, а да му кажа истината в очите. Щото толкоз е нагазил лука, че въобще не може да се огледа в профил. Живее си в измисления свят, че всичко е ок и че той е велик… “

А на изразеното страдание, че няма видео от случката Атанас Русев разяснява:

„ Напротив. Дори отлично. Видеото щеше да е мотив да кажат че всичко е нагласено и москва е на корал… “
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР