Пореден парадокс в българския футбол. Феновете на ЦСКА получиха благодарности

...
Пореден парадокс в българския футбол. Феновете на ЦСКА получиха благодарности
Коментари Харесай

Парадокс: "Етър" благодари на ЦСКА, БФС наказа "червените"

Пореден абсурд в българския футбол. Феновете на ЦСКА получиха благодарности от управлението на " Етър " за държанието си на стадион " Ивайло " в събота. " Виолетовите " особено подчертават върху обстоятелството, че гостуващите последователи не са нанесли вреди на оборудването. В същото време обаче БФС подреди на " алените " да... възстановят вредите на стадиона във Велико Търново.

Двубоят, приключил 2:2, бе следен от към 9000 фенове. Почти половината подкрепяха гостите от София. " Благодарим на почитателите на ЦСКА за това, че одобриха апела ни и не нанесоха вреди по стадион " Ивайло " и способстваха за цялата футболна атмосфера ", написаха от " Етър " в формалния уебсайт на клуба.

Дисциплинарната комисия към БФС обаче постанови, че ЦСКА би трябвало да възвърне нанесени материални вреди по член 38, алинея 1.

Освен това " армейците " са санкционирани с общо 4800 лева - З00 лева за факли и димки, 500 лева - за хвърлени предмети, по 1000 лева за хвърлени факли на пистата и нецензурни и вулгарни викания, както и 2000 лева за бомбички.

" Етър " е санкциониран с 300 лв. за факли и димки, а треньорът на вратарите на отбора от Велико Търново Калоян Чакъров получи 3 мача наказване и 1000 лева санкция за побутване на длъжностно лице.

" Левски " ще би трябвало да се раздели с общо 2300 лева поради държанието на почитателите си против " Черно море " (1:0) в неделя. Общата стойност на санкциите, които Дисциплинарната комисия наложи за миналия кръг, са 10 700 лева В листата с нарушителите попаднаха още " Верея " (1500 лева.), " Славия " (500 лева.) и " Ботев " (300 лева.).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР