Пореден отказ за народен представител от 29-и хасковски многомандатен район.

...
Пореден отказ за народен представител от 29-и хасковски многомандатен район.
Коментари Харесай

Държавният здравен инспектор отказа да стане депутат на мястото на Делян Добрев

Пореден отвод за депутат от 29-и хасковски многомандатен регион. Държавният здравен контрольор доктор Ангел Кунчев се отхвърля от депутатско място. Той трябваше да замести подалия оставка народен представител от ГЕРБ Делян Добрев, съобщи БНР.

Преди него също отхвърлиха да станат народни представители Валентин Ангелов - някогашен заместител регионален шеф, и Жечо Станков, който сега е заместник-министър на енергетиката.

След доктор Ангел Кунчев в листата следват шефът на Националния исторически музей доктор Бони Петрунова и заместник-председателят на Общински съвет- Хасково Митко Полихронов.

Делян Добрев подаде оставка поради Апартаментгейт.

Причина за това стана обява за имотни покупко-продажби на майката на депутата, братовчедка му Росица Гаргова и кумът му Евгени Консулов, в която се твърди, че са си купили нови жилища в София на цени от 270 евро на кв. м.

" С следващата подправена вест чашата на търпението ми преля - не желая повече името ми и това на ГЕРБ да бъдат петнени ", отхвърли самият той и акцентира, че е взел персонално решение в символ на взаимност със своите сътрудници, които спазили моралния стандарт на ГЕРБ и напуснали постовете си единствено поради подозрения.

Това е втората оставка на Добрев в този парламент. Депутатът и регионален координатор на ГЕРБ В Хасково реши да напусне депутатската банка и в края на октомври 2017 година, когато името му беше забъркано в Кумгейт. Тогава обаче парламентарната група отхвърли да поддържа оставката му и той остана в Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР