Пореден израелски въздушен удар по цел в Ивицата Газа. При

...
Пореден израелски въздушен удар по цел в Ивицата Газа. При
Коментари Харесай

Израел удари цели в Газа, ликвидиран е командир на Ислямски джихад

Пореден израелски въздушен удар по цел в Ивицата Газа. При офанзивата през миналата нощ е погубен почитан пълководец на групировката " Ислямски джихад " и още един човек. Боен аероплан е атакувал апартамент на петия етаж на постройка в южната част на линията Газа. В сряда от палестинския анклав към Израел са били изстреляни над 460 ракети.
Съобщава се за няколко потърпевши в Израел, до момента в който са бързали да се скрият в убежища. От " Ислямски джихад " потвърдиха, че при нападението в четвъртък е умрял ръководителят на ракетното му поделение.
Израелските военни също потвърдиха, че цел на удара е бил командирът, описван като централна фигура в групировката, която е " виновна за скорошните ракетни обстрели против Израел ".
" Все още сме в разгара на акцията. В този миг нашите сили нападат гневно линията Газа и постановат тежка цена на терористичните организации. Искам да повторя: Който ни вреди, който изпраща терористи против нас, ще заплати цената. Казваме на терористите и на всеки, който ги изпраща: Виждаме ви на всички места. Не можете да се скриете. Ще изберем времето и мястото, където да ви нападаме ", съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР