Пореден ден не спира полемиката около речта на екоактивистката Грета

...
Пореден ден не спира полемиката около речта на екоактивистката Грета
Коментари Харесай

Видео развенча мита Грета Тунберг

Пореден ден не стопира полемиката към речта на екоактивистката Грета Тунберг. Нейните съперници разясняват, че словото й пред Организация на обединените нации и водачи на разнообразни страни е било прекомерно изкуствено, като заучено.

Защитниците на 16-годишната шведка, обаче, настояват, че тя се държи по този чудноват метод поради болестта си - синдрома на Асбергер.

Икономистът Владимир Каролев също се изрече по случая. Той разгласява на стената си във Facebook видео, на което се вижда, че Грета Тунберг не може да отговорин а обикновени въпроси на публицисти и губи увереността си, когато не чете авансово написан текст.

След като публицист я пита какво е посланието, което насочва към международните водачи, Грета моли да й повторят въпроса и явно няма и визия по какъв начин да отговори. Това точно поражда подозрение, че някой различен й написа текстовете, които чете. "
"Жалко е да си ментално зле...и да отговаряш на въпроси без да имаш авансово написан текст. Горката Грета...Родителите и са безотговорни циници, както и тези, които и пишат приказките и финансират пътуванията, рекламата и ПР-а и.

Това е последният ми коментар за Грета Тунберг. От тук нататък в случай че някой ме пита по тематиката ще давам отговор с това видео. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР