Пореден човек се спъна в гранитните блокчета покрай трасето на

...
Пореден човек се спъна в гранитните блокчета покрай трасето на
Коментари Харесай

Софиянец се преби на “акулите”

Пореден човек се спъна в гранитните блокчета около трасето на трамвая на ул. „ Граф Игнатиев ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Мъжът се спъна в „ перката на акула ” и падна, даже му потече кръв от носа. Граждани му се притекоха на помощ. Това стана няколко часа откакто кметът на София през днешния ден разгласи, че гранитните блокчета по улицата ще бъдат заменени.

БГНЕС напомня, че единствено за седмица двама души пострадаха от ограничителите на столичната улица „ Граф Игнатиев “, чийто ремонт продължава.

В началото на март 48-годишна жена се спъна в ограничителите и пострада – пукната ръка, лепене на нос и натъртвания. По подигравка на ориста потърпевшата се оказа машинист. Според нея каменните триъгълни блокчета би трябвало да бъдат сменени с ограничаваща жълта линия. След този случай от „ Пирогов “ споделиха, че това е следващият потърпевш от ограничителите на улицата. На 7 март към 11 часа възрастен мъж също пострада, откакто се е спънал в ограничителите, които един път бяха изменени.

Въпросните блокчета, станали известни като „ перки на акули “ бяха сложени по искане на „ Пътна полиция “.

Поводи за недоволства от страна на жителите бяха както ограничителите по трасетата на трамваите, по този начин и погрешно подредени плочки, стърчащи кабели и тръби.

В края на предходната година поради проблемите с ремонта оставка подаде заместник-кметът на София Евгени Крусев. Прокуратурата стартира следствие за „ длъжностно закононарушение, обвързвано с нарушаване на Закона за публичните поръчки “. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР