Поразително е, че Пригожин предшества действията си с остро обвинение

...
Поразително е, че Пригожин предшества действията си с остро обвинение
Коментари Харесай

Уилям Бърнс: Бунтът на ”Вагнер” показа щетите, които войната на Путин е нанесла на Русия

" Поразително е, че Пригожин предшества дейностите си с остро обвиняване против лъжливата аргументация на Кремъл за нахлуването в Украйна и за воденето на войната от съветското военно управление ", уточни Бърнс, който е някогашен дипломат на Съединени американски щати в Москва, в лекция пред английската фондация " Дичли " в Оксфордшир, Англия.

 

" Въздействието на тези думи и тези дейности ще се прояви известно време – блестящо увещание за корозивния резултат на войната на Путин върху личното му общество и личния му режим ", сподели той.

 

Бърнс дефинира протеста като " въоръжено предизвикателство към съветската страна ", само че сподели, че това е " вътрешна съветска работа, в която Съединените щати не са имали и няма да имат присъединяване ".

 

Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ също по този начин уточни, че недоволството на Русия от войната в Украйна е неповторима опция за рекрутиране на шпиони и че неговата организация няма да я остави да отиде на вятъра..

 

" Недоволството от войната ще продължи да разяжда съветското управление под непрекъснатата диета на държавната агитация и практикуваните репресии “, сподели Бърнс и добави:

 

" Това неодобрение основава неповторима опция за нас в Централно разузнавателно управление на САЩ, защото в основата ни е човешка разследваща работа. Ние няма да я оставим да бъде пропиляна ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР