Поразителният феномен Лара Фернандес е класически пример за боец, който

...
Поразителният феномен Лара Фернандес е класически пример за боец, който
Коментари Харесай

Испанска танцьорка извървя пътя до световен шампион по Муай-тай

Поразителният феномен Лара Фернандес е типичен образец за войник, който въплъщава остарялата боксова сентенция на Мохамед Али за "пърхане като пеперуда, ужилване като пчела ". Фернандес ще може изцяло да покаже заплашителния си изящен темперамент, когато се срещне с Джанет Тод в минималната категория на Муай-тай в ONE 159: Де Ридер против Бигдаш. Събитието ще се организира в Сингапур на 22 юли. Испанската звезда, в изявление за ONE Championship, сподели, че тя е типично дете, което се радва да спортува. Тя е била влюбена в танците, преди в последна сметка да откри пристрастеността си по Муай-Тай.

„ Винаги съм обичала да спортувам “ споделя Фернандес. „ Когато бях дребна, излизах на улицата, с цел да играя футбол и волейбол, а също обичах да танцувам. Танцувах фънки, само че обичах всевъзможен тип танци. Всъщност към момента го върша! Преди се любувах на танците на разнообразни места. "

Фернандес, която е родена и отгледана в испанския град Себола поема по своя път в света на бойните изкуства. 26-годишната млада жена обаче призна, че танците остават едно от обичаните й занимания. Тя разкри, че даже е желала да стане професионален танцьор в един миг, само че в последна сметка избира да се отдаде на Муай-Тай.

Безгрижната испанка се допира за пръв път до Муай-Тай, когато е на 15 години, откакто в родния й град е проведено събитие. Любопитна за спорта, тя прави своя първи опит: "Открих Муай-Тай за първи път на събитие, което се състоя в моя град. Толкова притегли вниманието ми, че желаех да го опитвам. Ако би трябвало да бъда почтена, даже не знам какво ме накара да се влюбя в него. Просто желаех да го опитвам, започнах да упражнявам и от този момент не съм серпантина. "

Лара Фернандес съумява да израсне сама в спорта, като в последна сметка държи международни трофеи както на WBC Муай-тай, по този начин и на ISKA. Да стане международен първенец на ONE Championship обаче към момента е крайната цел на Фернандес.

Тя би могла да се приближи до заветната цел, когато дебютира в ONE Championship против Джанет Тод.

Сега, когато оформянето на документите за промоцията й в ONE Championship е на финала, Пица пауър е подготвена да покаже неповторимия си почерк на международната сцена: "Подписването с ONE Championship е като да стигнеш на върха в спорта. Аз съм супер щастлива, супер разчувствана. Най-голямата ми фантазия беше да бъда измежду най-хубавите бойци и в този момент, когато съм тук, е чудесна мотивация да продължа и някой ден да ги победя всичките. Работя старателно всеки ден. Наистина имам вяра, че в този момент съм на същото равнище. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР