Поразителна прилика откриха зевзеци между емблематичния ни актьор от филма

...
Поразителна прилика откриха зевзеци между емблематичния ни актьор от филма
Коментари Харесай

Голяма прилика между наш емблематичен актьор и бразилска футболна звезда

Поразителна аналогия откриха зевзеци сред емблематичния ни артист от кино лентата " Любимец 13 " Апостол Карамитев и бразилската футболна звезда Даниел Алвеш. На някои фрагменти двойниците мъчно могат да се разграничат. В момента играчът лежи в испански затвор с обвиняване за обезчестяване.

На 17 октомври се навършват 100 години от рождението на великия Апостол Карамитев, който си отива без време от рак на черния дроб едвам 50-годишен. В паметната комедия " Любимец 13 " Карамитев играе футболист, като влиза в облиците на двамата близнаци Радосвет и Радослав.

Даниел Алвеш навърши 40 години на 6 май, само че не съумя да чества мотива, както той може и обича. Роденият в Жуазейро някогашен бразилски национал е изпаднал в меланхолия зад решетките, откакто му лепнаха прякора Изнасилвача. Нещо повече - останалите пандизчии го ненавиждат и по тази причина той даже не желае да излиза от килията си, написа " България през днешния ден ". Съдът пък неведнъж отхвърли молбите му да бъде пуснат под гаранция, до момента в който тече следствието против него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР