Поради влошената епидемична ситуация, свързана с разпространението на COVID-19, Ирландия

...
Поради влошената епидемична ситуация, свързана с разпространението на COVID-19, Ирландия
Коментари Харесай

Ирландия въвежда изискване за отрицателен тест за COVID-19 за всички пристигащи граждани

Поради влошената епидемиологична обстановка, обвързвана с разпространяването на COVID-19, Ирландия вкарва нови ограничаващи ограничения за влизане в страната, считано от 3 декември 2021 година

По информация на посолството ни Дъблин, всички пасажери, идващи в Ирландия, в това число имунизираните и преболедувалите COVID-19, ще би трябвало да показват негативен резултат от тест за COVID-19. Той би трябвало да е PCR тест, осъществен през последните 72 часа, или антиген тест, изработен до 48 часа преди пътуването. Децата на възраст до 11 година са освободени от тест.

Проверки за сходство на документите на пътуващите с актуалните условия ще бъдат осъществявани от въздушните и морските превозвачи, както и на място при идване на пристанища и летища в страната.

Новите ограничавания ще се ползват за най-малък интервал от 14 дни, след което ще бъде прегледана опцията за тяхното унищожаване или продължение.

Подробна информация за настоящите ограничавания може да бъде открита на формалния уебсайт ирландското държавно управление: https://www.gov.ie/en/press-release/a83e7-covid-19-reframing-the-challenge-continuing-our-recovery-reconnecting/.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се извърнат към посолството на Република България в Дъблин на следните телефони за връзка: +353 16603293 и в извънработно време на тел.: +353868167497.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР