Поради тежките загуби, за които се твърди, че са претърпели,

...
Поради тежките загуби, за които се твърди, че са претърпели,
Коментари Харесай

Великобритания: Руски военни части се оттеглят към Русия и Беларус за прегрупиране и снабдяване



Поради " тежките загуби ", за които се твърди, че са претърпели, съветските военни елементи са принудени да се изтеглят краткотрайно от Украйна назад в Русия и Беларус, " с цел да се реорганизират и снабдят отначало ", съобщи Министерството на защитата на Обединеното кралство в последната си актуализация на разследващите данни в сряда.

Подобна активност оказва спомагателен напън върху така и така напрегнатата логистика на Русия и демонстрира компликациите, които Русия среща при реорганизирането на своите елементи в предните региони в Украйна.

Русия евентуално ще продължи да компенсира понижената си дарба за наземни маневри посредством всеобщи артилерийски и ракетни удари, се показва още в последната разследваща информация на английското военно министерство.

Министерството на Обединеното кралство интерпретира заявения фокус на Русия върху офанзивата в Донецк и Луганск, като " безмълвно самопризнание " от нейна страна, че тя изпитва компликации да поддържа " повече от една значима ос на нахлуване ".



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР