Поради големия обществен интерес относно катастрофата на път I-5 с

...
Поради големия обществен интерес относно катастрофата на път I-5 с
Коментари Харесай

Пътни експерти видяха "недопустимо безхаберие" на участъка, където катастрофира Местан

Поради огромния публичен интерес по отношение на злополуката на път I-5 с Лютви Местан Институтът за пътна сигурност стартира без значение проучване на тежкото пътнотранспортно произшествие. На 16-ти април специалисти от Института за пътна сигурност ще създадат оглед на местопроизшествието.
Бебе умря при тежка злополука с присъединяване на Лютви Местан край „ Маказа ” Едната кола е била карана от Лютви Местан
След изработен разбор на пътния сектор посредством източник Гугъл Street View се разкрива неприемливо безхаберие от страна на стопанина на пътя по отношение на определените пътни знаци за обозначаване на разклони и въвеждане на ограничавания в зоната на тези разклони, показват от института.

Ограничения на скоростта няма. Ще си напомни ли някой от виновните институции, че това е първокачествен път с натоварен интернационален трафик, изключително през летния сезон, т.е. употребява се от хора, които не познават региона и действително биват подведени от пътните знаци?

От 2013 година досега на този пътен сектор са станали голям брой тежки пътнотранспортни катастрофи, като по-голямата част от тях са на кръстовища, споделят още от Института за пътна сигурност.

Данните са към юли 2018 година с източник Гугъл Street View.

Разклон Загорско (място на катастрофата). Какво виждат пътуващите към Маказа:

Разклон Загорско (място на катастрофата). Какво виждат пътуващите към Кърджали:

Разклон Садовица – в съответните направления:

Разклон Градинка с пешеходна пътека:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР