Поради факта, че повечето жени на нашето време не се

...
Поради факта, че повечето жени на нашето време не се
Коментари Харесай

Швейцарски лекар: С тази диета сваляте 3 килограма за 2 дни

Поради обстоятелството, че множеството дами на нашето време не се уморяват да се стремят към съвършенство. Както интелектуално, по този начин и духовно и физически, а това е и повода другите диети да стават все по-популярни.

Някои хранителни режими обаче може да бъдат рискови за здравето ви. Диетата на Демол е една от най-безопасните и е изключително подобаваща, в случай че водите деен метод на живот и не можете да си позволите строга диета, в която тялото ви няма да получи задоволително хранителни субстанции. Поради обстоятелството, че тази диета е създадена от доктор, тя взема поради всички характерности на тялото и не е лимитирана от строги правила, както доста други.

Тази диета е най-ефективна, в случай че се съблюдава в несъмнено време. Експертите предлагат да се ползва 4 пъти годишно: при започване на декември, март, юни и септември. Ако се придържате към тази диета за 4 дни поред, можете да се отървете от два или даже три кг.

Основната разлика сред диетата на швейцарския доктор от останалите е, че тя дава обещание бърза загуба на тегло и, най-важното, без увреждане на тялото. Тя няма противопоказания, като се изключи че заболявания, при които по принцип която и да е диета е противопоказана.

Има някои правила, които би трябвало да знаете, преди да започнете да губите тегло с диета Демол.

ПРАВИЛА ЗА СПАЗВАНЕ НА ДИЕТАТА

Трябва да пиете минимум 1,5 литра чиста вода в допълнение към храната.

Необходимо е да се яде храна в дребни количества по четири пъти дневно.

Алкохолът би трябвало да бъде изключен от менюто.

През деня е разрешено да се ядат неподсладени плодове и зеленчуци, които не съдържат нишесте (зеле, краставица, маруля, лук, тиквички, фасул и сладки пиперки).

Също по този начин, доктор Демол е съставил лист от артикули, с помощта на които диетата ви ще бъде допустимо най-балансирана и разнообразна.

ХРАНИ ЗА ДЕНЯ С ДИЕТАТА НА ДЕМОЛ

300 g варено или задушено месо / риба или няколко яйца

0,5 литра мляко или други млечни артикули със наличие на мазнини 1–2%

50 g извара 5–9% мазнини

4 филийки пълнозърнест самун

100 g висококачествени макаронени произведения или два огромни картофа

50 ml растително масло

безкрайно плодове и зеленчуци

За да постигнете стремежи резултат, никога не добавяйте нищо към този лист, само че в случай че не харесвате някои от продуктите, предлагани за прилагане от Демол, тогава без съмнение можете да ги изтриете от листата.

Източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР