Популярното интернет издание SamMobile съобщи, че флагманският смартфон Samsung Galaxy

...
Популярното интернет издание SamMobile съобщи, че флагманският смартфон Samsung Galaxy
Коментари Харесай

Стана известна още една интересна особеност на Samsung Galaxy S10

Популярното интернет издание SamMobile заяви, че флагманският смарт телефон Samsung Galaxy S10 ще има още една специфичност, която сигурно ще се хареса на потребителите.
Това е док-станцията DeX, която е доста усъвършенствана и изменена . Да си напомним, че с помощта на DeX, смарт телефонът може да се употребява като личен компютър посредством външни екран, клавиатура и компютърна мишка. По този метод потребителят получава универсално устройство, което може да употребява на всички места като смарт телефон, мобилен и десктоп компютър.



При включването на Samsung Galaxy S9 към сегашната док-станция DeX, смарт телефонът престава да работи, тъй като всичките му запаси се употребяват за обезпечаване работата на операционната система. Притежателите на Samsung Galaxy S10 няма да бъдат обезпокоени от сходен компромис. Те ще могат по едно и също време да употребяват смарт телефона и като компютър, и като мобилен телефон.



Разбира се, Samsung Galaxy S10 няма по какъв начин да размени един бърз геймърски компютър. Но очевидно ще може да се употребява като домашна или офис компютърна система, с която може да се ревизира пощата, да се работи с документи на огромен екран, да се теглят и гледат филми, както и редица други дейности, типични за десктоп устройствата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР