Популярното дуо от Ню Йорк - SOFI TUKKER, което мълниеносно

...
Популярното дуо от Ню Йорк - SOFI TUKKER, което мълниеносно
Коментари Харесай

SOFI TUKKER представят чисто новия си хит Fantasy и подготвят уникално шоу в София

Популярното дуо от Ню Йорк - SOFI TUKKER, което мълниеносно покори класациите с дебютния си сингъл “Drinkee” и тотално болести света с шлагера си “Best Friend”, е едно от най-ярко изгряващите имена на международната музикална сцена, което ще забележим онлайн в София за първи път на 28 март. Българските почитатели ще са измежду първите, които ще чуят онлайн и новия шлагер на дуото, чиято видео премиера бе единствено преди три дни. Fantasye първият сингъл, с който Sofi Tukker загатват че са подготвени със своя втори албум, откакто предходната година издадоха прелестния TREEHOUSE, който доближи номинация за Grammy в категорията за най-хубав денс/електронен албум за 2018.

За дебютния си концерт в България на 28 март в Sofia Live Club, част от източноевропейското им турне, SOFI TUKKER идват ден по-рано. Американското дуо идва с екип от 6 индивида, с цел да приготвят и преобразят сцената на клуба до неразбираемост. В основата на неповторимото им живо осъществяване е особено конструиран от самия Tukker инструмент - наименуван “Book Tree” и електрическите китари на Sofi, a стилна украса ще трансформира сцената на клуба в зелена райска градина. Целта на дуото е да потопят почитателите си в една обособена действителност, с цел да ги отведат в едно музикално-визуално странствуване с доста танци, страсти и положителна сила. Клубният концерт на Sofi Tukker в София на 28 март е един от последните им изяви в сходна уютна атмосфера и непосредственост до почитателите, тъй като дуото към този момент са неизменима част от програмата на най-големите фестивали по целия свят. Само след 14 дни Sofi Tukker ще се качат на основната сцена на най-популярния и влиятелен фестивал в Америка - Coachella, а през лятото ще са част от фестивлите - Exit, INmusic, Electric Castle и Hurricane.

Друга значима информация за всички искащи да посетят концерта на SOFI TUKKER е, че остават по-малко от 100 билета до запълване на потенциала на Sofia Live Club. С онлайн билети може да се сдобиете бързо и елементарно непосредствено от http://bit.ly/sofitukkersofia или да поръчате на телефон 0886 126 995. Вратите на SOFIA LIVE CLUB ще отворят в 20:00.
SOFI TUKKER избраха артистичната и провокативна Julieta Intergalactica да подгрее публиката със селекция от електро, инди, диско и pop kitsch шлагери. И тъй като SOFI и TUKKER са същински празненство машини организрат и канят всички собствен почитатели след концерта на публично афтър празненство в клуб Tell Me. Входът за афтъра е свободен, а зад пулта до сутринта ще се вихрят Sayulke, Julieta Intergalactica и самите SOFI TUKKER.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР