Популярният влогър Крис Захариев започва да води предаване за новите

...
Популярният влогър Крис Захариев започва да води предаване за новите
Коментари Харесай

Влогърът Крис Захариев ще учи зрителите на БНТ2 на новите технологии

Популярният влогър Крис Захариев стартира да води предаване за новите технологии по БНТ2.

" Натисни F1 " ще е под формата на къси, 15-минутни телевизионни уроци, които ще срещат на известен език феновете в опциите на технологиите. Предаването ще предлага потребни препоръки за това какви пароли да избираме, с цел да защитим своя мобилен телефон или компютър, по какъв начин да повишим сигурността на безконтактната банкова карта, по какъв метод с няколко елементарни команди да подсигуряваме неприкосновеността на телефона си. Предаването ще предлага безвъзмездни приложения, които оказват помощ за отбягване на градските тапи или за насочване в разписанието на превоза, ще дава препоръки по какъв начин да обработим селфи или да създадем ефектно видео с мобилния телефон.

Своите рекомендации ще дават програмисти от разнообразни софтуерни компании, преподаватели по информатика, експерти по цифрова сигурност и влогъри.

Епизодите на просветителното предаване „ Натисни F1 ” ще бъдат достъпни и на уеб страницата на Българска национална телевизия, и във Facebook страницата на предаването.

Крис Захариев е познат на интернет потребителите със своя канал в YouTube, в който има над 65 000 почитатели, а видеосюжетите, които помества, събират над 4,5 милиона гледания. Завършил е графичен дизайн в столичната профилирана гимназия за изобразителни изкуства „ Проф. Николай Райнов ”, учи постановка в НАТФИЗ. Споделя в обществените мрежи своя взор към събитията, хората и вълнуващите моменти, основател е на първия документален уеб сериал у нас - „ Да се изгубиш преднамерено “.

Първото издание на предаването е на 1 октомври в 17:15 часа по Българска национална телевизия 2.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР