Популярният уеб-портал GSMArena традиционно всяка седмица съставя топ-10 рейтинг на

...
Популярният уеб-портал GSMArena традиционно всяка седмица съставя топ-10 рейтинг на
Коментари Харесай

Седмичен Топ-10 на смартфоните, към които е проявен най-голям интерес

Популярният уеб-портал GSMArena обичайно всяка седмица сформира топ-10 рейтинг на смарт телефоните, към които евентуалните купувачи са показали максимален интерес.
Създаването на тази ранглиста е елементарно – проучва се посещаемостта на уеб-страниците на мобилните устройства, показваща интереса на потребителите.



На първо място в седмичния рейтинг на GSMArena се намира китайският смарт телефон Oppo F5 . На второ място е класиран OnePlus 5T, с доста добър хардуер (Snapdragon 835, AMOLED екран на Samsung), анонсът на който се състоя предходната седмица. На трета позиция е Motorola Moto X4, към който потребителите демонстрират значителен интерес.



Четвъртата позиция е за Samsung Galaxy J7 Pro, забавен с доста положителния баланс възможности/цена. Челната петица завършва с Apple iPhone X, който няма потребност от мнения.



Шестото място е за Xiaomi Mi A1 с ниска цена и чист Android. На седма позиция е Nokia 6, а на осма – Samsung Galaxy Note 8, известността на който пада много бързо. На девето място е класиран Samsung Galaxy S8 и седмичният Топ-10 на GSMArena завършва с Xiaomi Redmi 4 (4X), който става все по-популярен в целия свят най-вече с ниската си цена. Всички модификации на този смарт телефон поевтиняха доста и телефонът става все по-интересен за потребителите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР