Популярният китайски производител Xiaomi обяви, че е поставил рекорд по

...
Популярният китайски производител Xiaomi обяви, че е поставил рекорд по
Коментари Харесай

Рекордни продажби на смартфона Xiaomi Mi 8

Популярният китайски производител Xiaomi разгласи, че е сложил връх по продажбите на своите фирмени флагмани.
Смартфонът Xiaomi Mi 8 към този момент се продава единствено на територията на Китай, където се предлага от 18 дни. А на 23 юни китайската корпорация публично разгласи посредством Weibo, че през това много малко време е съумяла да продаде 1,026 милиона смарт телефони от тази продуктова гама. Тази серия мобилни устройства включва класическия модел Mi 8 и леко опростения Mi 8 SE. Двата смарт телефона се разграничават по цена, дизайн, хардуер и механически характерности.



Генералният шеф на Xiaomi Лей Джун посочи, че първата партида от тези устройства е продадена единствено за 97 секунди. Втората партида бе показана на 16 юни и свърши за няколко часа. А в края на тази седмица общият брой продадени смарт телефони надвиши 1,026 милиона. Ръководителят на корпорацията сподели, че това е безспорен връх по продадени смарт телефони към сегашен ден. Досега нито един телефон на Xiaomi не се е продавал толкоз добре.



Следващата седмица стартират продажбите на олекотената версия, още веднъж в Китай. След сполучливите продажби, корпорацията има намерение да добави нови поточни линии, с цел да предложи своите нови смарт телефони и отвън Китай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР