Популярният журналист и фен на ЦСКА - Ники Кънчев, изрази

...
Популярният журналист и фен на ЦСКА - Ники Кънчев, изрази
Коментари Харесай

Ники Кънчев: ЦСКА загуби, но и победи

Популярният публицист и почитател на ЦСКА - Ники Кънчев, изрази във Фейсбук страстите си след загубата на неговия обичан отбор от Лудогорец нощес с 0:1.

Ето какво написа той:

" Няма да ви неистина - много боли. Загуба при последната среща на този стадион. Не че и различен път не сме губили на този терен.

Но през днешния ден ме заболя мощно. Защото на " Армията " съм бил стотици пъти, да не кажа хиляди: и на мачове, и на разходка и просто да подишам въздуха в близост.

Така е. Загубихме. Но и победихме.

Победата се видя в метода, по който се израдваха и подскачаха от кеф съперниците ни откакто ни вкараха. Този екстаз в тях демонстрира, че сме Сила. И всички се преценяват и ще би трябвало да се преценяват с нас.

Победата беше в блястящите очи на почитателите, които виждах през целия ден по улиците, заведенията, на стадиона. Феновете, които си обичат ЦСКА и постоянно ще го обичат.

Победата беше в тези 20 000 червени сърца, които още веднъж туптяха като едно.

Победата беше, че на стадиона беше Ицо Стоичков, Марто Петров, Петър Витанов, Йорданка Христова, че Елин Рахнев се завърна в бранш Г след седемгодишна пауза.

Победата беше в прелестната хореография за Митата Якимов, състезател, какъвто нашите противници в никакъв случай няма да имат.

И осъзнах, че напълно Истинската победа е закодирана в ето тази фотография, която направих час преди мача.

Джони Велинов и дребните почитатели!

Миналото и Бъдещето!

Остава да поработим крепко върху Настоящето!

Винаги правилни! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР