Популярният изпълнител, актьор и тв водещ Орлин Павлов заведе дъщеря

...
Популярният изпълнител, актьор и тв водещ Орлин Павлов заведе дъщеря
Коментари Харесай

Орлин Павлов заведе щерката в музей

Популярният реализатор, артист и тв водещ Орлин Павлов заведе щерка си Елизабет в музей.

 

Той бе нагизден с тъмни джинси, съчетани с дънково яке и маратонки. Предвид обстоятелството, че към този момент непрекъснато върви с диоптрични очила, наподобява има проблем със зрението. Вероятно сте забелязали, че той се появява с тях и на екрана на Българска национална телевизия всяка съботна вечер.

 

Щерка му пък бе накипрена с пъстър чеп и розова туника, а къдравата й коса бе прибрана на опашка. Връхната й дреха от самото начало бе в ръцете на татко й. Самият той също се стопли по някое време и смъкна якето. Мулатката Диана Великова не бе с тях по време на разходката.

 

Припомняме, че двамата се познават от 12 години, само че са дружно от 5. Когато през 2018 година се върнала назад в България, потърсила артиста по телефона, без да има никакви упования. Разбрали се да излязат на кафе, след което траяли с кино прожекция.

 

Когато усетили, че посред им се заражда обич, артистът споделил, че е подготвен да стане родител, а Диана се съгласила с ненаситност да поработят за бебе. Резултатът не просрочен и няколко месеца по-късно на бял свят се появила Елизабет, която явно е взела най-красивите черти от двамата си родители. Феновете на Павлов даже са безапелационни, че като порасне, щерка му ще стане топ кокона.

Инфо: Уикенд   

Тагове: Орлин Павлов Диана Великова Елизабет музей
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР