Популярният диджей Теодор Георгиев - Теди Джорджо е бил пребит

...
Популярният диджей Теодор Георгиев - Теди Джорджо е бил пребит
Коментари Харесай

Теди Джорджо: Удариха ми балтия и ме биха с бухалка

Популярният диджей Теодор Георгиев - Теди Джорджо е бил пребит от служители на реда в добрич. Той разкри детайлности за похищението, пред Нова Тв.

" Минах да видя положението на моите другари, които бяха задържани по-рано вечерта в заведение, в което бях на работа. След като влязох във фоайето, видях, че всичко е наред, поздравих служителите на реда и пожелах да си вървя. Бях с още няколко другари и брачната половинка ми ", разкри диджеят.

" Тогава от една стаичка излязоха двама служители на реда. Инспектор Михаил Михалев, граждански служител на реда, ме задържа. С него беше още един, споделяше се контрольор Гочев. За контрольор Михалев сигурно мога да кажа, че ме удряше, само че не помня кои други са взели участие ", разясни Теди Джорджо.

" Скандалът потегли, тъй като им споделих, че не желая да давам показания, тъй като нищо не знам. Обясних им, че в случай че желаят да дам показания, би трябвало да ме призоват по съответния ред, да ми изпратят призовка и когато мога, да отида. Тогава ми демонстрираха белезниците и до момента в който се усетя, ме задържаха ", изясни диджеят.

" Вкараха ме с огромна мощ в полицейското ръководство. Имаше доста удари с крайници, даже в лицето, там съм изпаднал в безсъзнание. Имаше доста арогантни удари и обиди. Извадиха една доста огромна бейзболна бухалка, с която ми нанесоха три удара и изпаднах в безсъзнание ", сподели още той.

Тогава ми споделиха „ ти на какъв се правиш, демонстрираха ми белезниците. После ми ги сложиха. После ми удариха една балтия, паднах по очи. След това ме удряха доста. Там съм изпаднал в безсъзнание. Събудих се в една стая и продължиха да ми споделят „ ти на какъв се правиш “. По думите на музиканта в стаята са последвали още три удара с бейзболна бухалка. “ Там още веднъж съм изгубил схващане.

След това пристигна служител на реда Богданов, на който благодаря тъй като ми избави живота. Имам разтърсване на мозъка, две пукнати ребра и целия съм наследник от бухалките. След това бях в болничното заведение, имах високо кръвно. Всички проучвания са там. Взеха ми кръв за опиати и алкохол. Те са нулеви “, описа още Теди Джорджо.

„ Знам какви старания се поставят за укрепване на системата на Министерство на вътрешните работи. Това е неприлично държание. Възмутен съм от арогантното държание на двамата служители на реда “, сподели още той. От локалната полиция увериха, че е стартирана вътрешна инспекция. Иззети са записи.

„ Искам да кажа, че това е фрапиращ случай на полицейско принуждение. Безцеремонно. С жестоко нарушение на закона на Министерство на вътрешните работи. Нямали са никакви учредения да го задържат. Не единствено това, даването на пояснения по принцип не е от категорията на свидетелските показания. Те се дават в спокойна конюнктура, която би трябвало да се обезпечи такава. Вместо това те са подхванали брутални, безсмислени дейности. Очевидно става дума за персонална злост към Георгиев, която е прераснала в разпра “, сподели юристът на музиканта Бранимир Балачев.

По думите му, с цел да не се спекулира, той си направил кръвни проби за алкохол и опиати - и двете били негативни.

тагове теди джорджо балтия служител на реда бухалка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР