Популярният актьор и режисьор Красимир Ранков напоследък се изявява успешно

...
Популярният актьор и режисьор Красимир Ранков напоследък се изявява успешно
Коментари Харесай

Краси Ранков разкри рецептата си за най-вкусните вратни пържолки – толкова е проста, а стават перфектни

Популярният артист и режисьор Красимир Ранков в последно време се изявява сполучливо както в театъра, по този начин и в сериали като „ Етажна благосъстоятелност “ (в ролята на военачалник Джуров), „ Стъклен дом “ (шеф на защитата на мола), „ Клиника на третия етаж “ (сутеньор и началник на бригада мутри), „ Дунав мост “ (митничаря Данчо Марков) и други. Освен като добър актьор, роденият в Балчик Краси е прочут измежду приятелите и сътрудниците си като доста добър кулинар. Единственото, което не го влече на този фронт, са десертите.
За сметка на това при приготвянето на меса се усеща в стихията си, изключително в случай че става дума за дивеч, написа „ Лакомник “. Краси Ранков разкри чудесната си рецепта за приготвянето на вкусни вратни пържолки.

И ТУК, КАКТО ЧЕСТО съдебна експертиза ОКАЗВА, ТАЙНАТА съдебна експертиза КРИЕ В ДОБРОТО МАРИНОВАНЕ.
Ето и самата рецепта. Необходими артикули: 2 кг обезкостен свински врат (цяло парче); 2 супени лъжици вермут; 2 супени лъжици зехтин; 1 чаена лъжичка сол; 50 грама пармезан; 10 кестена; 10 сини сливи; 2-3 щипки чесън на прахуляк. Начин на подготвяне: Измийте месото и направете дълбоки прорези по него. Посолете от вътрешната страна и напълнете прорезите със сварените и обелени кестени, обезкостените сини сливи и нарязания на линии пармезан. За маринатата смесете в подобаващ съд вермута, зехтина, сухия чесън и малко сол.

Разбъркайте добре сместа и намажете отмерено месото.
Оставете го да се маринова за една нощ в хладилника.
На идващия ден го покрийте с алуминиев фолио и печете с малко вода.
Когато свинското е полуготово, махнете фолиото и печете до приемането на хубава коричка.
А ето и още една прелестна рецепта.
Свински пържоли в гювеч

Необходими артикули:
свинско месо – 1 кг пържоли от бут
гъби – 500 г
лук – 1 глава
чушки – 2 червени или моркови по избор
вино – 1 ч.ч. бяло или алено
доматено пюре – 2 с.л.

олио – 3 – 4 с.л.
брашно – за овалване
черен пипер
сол
Начин на подготвяне:
Нарежете бута на пържоли с дебелина към 1 см и напълно леко ги начукайте. Овкусете със сол и черен пипер и оставете към 30 минути на хладно.

Оваляйте пържолите в брашно и запържете за малко в мощно сгорещено олио. Извадете ги и в същата лой запържете за 2-3 минути нарязаните на филийки лук, гъби и чушки/моркови.
В глинен съд подредете ред пържоли, покрийте от горната страна с ред лук и гъби. Редувайте до привършване на продуктите. Залейте с виното с доматеното пюре, мазнината от пърженето и 1/2 ч.ч. вода и печете към 90-110 минути на към 170 градуса.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР