Популярната влогърка с над 2 млн. последователи в YouTube канала

...
Популярната влогърка с над 2 млн. последователи в YouTube канала
Коментари Харесай

Жена, с над 2 млн. последователи, принуждавала децата си да спят в чувал с боб и не ги хранела

Популярната влогърка с над 2 млн. почитатели в YouTube канала си 8 Passengers Руби Франке, бе задържана - повдигнати са й 6 обвинявания, свързани със корист с децата й, в това число образование с апетит и малтретиране.

Тези дни излиза наяве, че съседите й в Юта от дълго време са се тревожели за дребните и са подавали сигнали със подозренията си до службите. Едва неотдавна обаче те се активизираха, откакто стана ясно, че изнемощелият 12-годишен наследник на Руби е избягал при съседите с молба да го нахранят и да му дадат вода, съобщи БГНЕС.

Комшията незабавно се обадил на управляващите, тъй като детето било с дълбоки рани и с тиксо към ръцете. Следите от връзване с въже били толкоз съществени, че момчето мигновено било откарано в болница.

Малко по-късно управляващите откриха недохранената 10-годишна щерка на Франке в дома на бизнеспартньорката й - Джоди Нан Хилдебранд.  

Заради хипотетичното принуждение, тежки прочувствени пострадвания и недояждане, 41-годишната жена я грози затвор до 10 години по всяко едно от тези обвинявания. Плюс санкция от 10 хиляди $.

От 2015 година каналът на Франке е извънредно известен поради рисковата й суровост при развъждането на 6-те й деца и чак през тази той бе деактивиран.

В едно от видеата тя споделя, че синът й е спал няколко месеца в чувал за фасул, а отводът от хранене бил в арсенала й да дисциплинира дребните. Теорията на Франке е, че единствено със сурови санкции те могат да порастват умерено и да не страдат от депресии.

Очевидно не се е справила кой знае какъв брой добре в това отношение, защото най-голямата й щерка Шари в Instagram разгласи, че тя и фамилията й са щастливи, че има правдивост.

" Опитвахме се да кажем това на полицията и службите и се радваме, че най-сетне се задействаха ", споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР