Популярната сексоложка представи новия си съпруг Такис Дретакис в студиото

...
Популярната сексоложка представи новия си съпруг Такис Дретакис в студиото
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина за новия си съпруг: Той е божествен, той е съвършен, в него всичко е прекрасно

Популярната сексоложка показа новия си брачен партньор Такис Дретакис в студиото на COOL…T, а младоженецът отвърна на комплимента като сподели, че рускинята е доста „ cool”.

Сексоложката, която счита да одобри семейството на брачна половинка си, разкри, че си е направила лист какъв мъж желае да срещне: хотелиер, с цел да вършат взаимни семинари в хотелите му, да приказва френски, да е със сини очи и да може да свири „ Лунната соната “.

На най-очаквания въпрос: „ Как съумя да го срещнеш и да го спечелиш? “ Кобилкина беше сбита – „ случва се тъкмо тогава, когато не очакваш, знаеш какво искаш и отстояваш своите стандарти. Но този отговор не задоволи водещата и сексоложката призна, че е имала тактика в продължение на месец – каква е тя – вижте във видеото:

-->

„ Винаги съм съгласна с Такис “ – съобщи Кобилкина, а Петя Дикова й показа, че не може да я познае. Младоженецът пък описа, че е имал тактика по какъв начин да спечили Наталия, и е бил настойчив и толерантен. Двойката разкри възгледите си за клишето дали възрастта, размерът и парите имат значение.

Дретакис има вяра, че „ верният мъж би трябвало да може да сбъдне фантазията на своята брачна половинка “ и по тази причина извършил желанието на Наталия да се оженят на остров Скиатос, където е сниман филмът „ Мамма Миа “.

Сватбеният ден е бил дъждовен – вижте във видеото препоръките на младото семейство по какъв начин да запазите хладнокръвие, в случай че се случи и на вас. За тези от вас, чиито брачен ден към този момент е в предишното, чуйте разпоредбите на двойката за благополучен брак.

Превод в ефир: Сабрина Хил
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР