Популярната моделка Олга Модева и милионерът Калоян Арсенов, наследник на

...
Популярната моделка Олга Модева и милионерът Калоян Арсенов, наследник на
Коментари Харесай

Бившият на Анелия заби моделката Олга Модева

Популярната моделка Олга Модева и милионерът Калоян Арсенов, правоприемник на някогашния екоминистър Долорес Арсенова, официализираха обществено мълвата, носеща се от месеци в светските среди, че са двойка, появявайки се дружно на концерта на Галена в известен столичен нощен клуб в сряда вечерта.

Чернокосата красавица и Калоян неведнъж бяха поздравявани от Галена, която благослови връзката им. Младите влюбени се забавляваха до 5 след среднощ, давайки воля на възприятията си един към различен, целувайки се буйно.



Олга Модева, втора подгласничка в състезанието „ Мис България 2011 ", се разведе преди 6 месеца след брак, траял 4 години, само че скорошната фамилна раздяла към този момент наподобява като отдалечен спомен за нея. Ослепително красивата моделка сияе с новата си огромна обич Калоян Арсенов, не без известна доза злоба установяват в светските среди. Калоян Арсенов, един от най-желаните и богати ергени в България, също има несполучлив брак с дете зад тила си.

Синът на Долорес Арсенова се разведе преди три години със брачната половинка си Сара и от този момент е сингъл, въпреки неведнъж да е бил спряган като гадже на настоящи певици, манекенки и инфлуенсърки.

„ Калоян и Олга са дружно от лятото и е въпрос на време да заживеят като семейство. Те се обича до лудост “, признават техни другари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР