Популярната австралийска платформа за графичен дизайн Kenwa, основана през 2012

...
Популярната австралийска платформа за графичен дизайн Kenwa, основана през 2012
Коментари Харесай

Служители в австралийска компания ще посещават офиса осем пъти годишно

Популярната австралийска платформа за графичен дизайн Kenwa, учредена през 2012 година и основана в Сидни, неотдавна разгласи, че работният график на техния офис личен състав ще се дефинира от техните самостоятелни екипи. Тази смяна значи, че чиновниците ще имат по-голям надзор върху това какъв брой дни да прекарват в офиса.

Kenwa се придвижва към по-малко " строги " условия, когато става въпрос за работа в офиса и работа от разстояние. Сега те се концентрират върху „ гъвкавостта на чиновниците и връзките с тях “.

„ Ние имаме вяра, че обичайна работа в офиса ще се трансформира в изключение, когато става въпрос за бъдещето на работата “, се споделя в изказване на компанията.

Пандемията " е посочила какъв брой погрешно е схващането, че работата се прави най-добре от едно място, в офиса ".

Служителите ще могат свободно да вземат решение по кое време да дойдат в офиса, само че се чака да посещават най-близкия офис на Kenwa осем пъти годишно, оповестява " Бизнес Инсайдер ".

Компанията е взела решение за новия модел на работа след осъществяване на вътрешни проучвания. Проучване открило, че 79% от чиновниците " се усещат продуктивни, когато работят от у дома ". Около 81% от чиновниците са изразили предпочитание да продължат да комбинират работата от вкъщи и офиса, когато локдаунът е бил развинтен тази година “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР